HTML

Matu

Gondoltam, ha már ennyire népszerű fajta lettünk, talán nem ártana, ha kicsit jobban megismernék a leendő gazdik, mi fán terem a labrador. Első kézből származó infó labradorimádóknak.

Friss topikok

  • Opálgazdi: Kedves Matu! Azért remélem, nem maradsz távol túl sokáig! Már így is hiányoltuk a bejegyzéseidet ... (2010.07.16. 06:57) Ideiglenesen felfüggesztve
  • Maurice74: Öröm olvasni, hogy nem csak én zabálok szart :) www.demonbonnie.hu/BlogM.php?oldal=Blog&BlogId=6 (2010.04.21. 06:37) Feketén-fehéren
  • matu: Az az igazság, hogy nulla perctől kezdve...Vagyis amikor még csak bent voltak a kutyák a kertben, ... (2010.01.05. 19:57) Gyerek, kutyák és egy macska
  • Dóri67: na igen :) (2009.11.10. 10:43) Elúszva
  • Opálgazdi: Úgy látszik, a kislány kutyákban alapból van egy jó adag anyai érzés ! Opálkában is megvan ez a go... (2009.08.14. 13:25) Chilike aggódik

Matu bemutatkozik

2007.11.02. 19:09 :: matu

Az első bejegyzésem alkalmából bemutatkozom: Matu vagyok, másfél éves fekete fiú labrador kutya.

Hivatalosan sokkal bonyolultabb nevem van, az elejére nem is emlékszem, csak a keresztnévre, mert az illik hozzám és szép: Cairó. A gazdáim egy kicsit hezitáltak is rajta, hogy ne hívjanak-e mégis inkább így, és nem Matunak, de aztán győzött a jobbik:-)) A nevem jelentése egyébként Matuzsálem, vagyis remélhetőleg matuzsálemi kort fogok megélni. Én olyan 15 évre pályázok. Az elődöm ( valami Bonocica ) is hasonló pályát futott be ezeknél az embereknél, és a szobatársam, Dundika ( aki szintén labrador, csak lány és sárga ) is van már vagy 13 éves. És tök jól van, nagyon fiatalosan tartja magát. Rajta kívül még megosztom a párnámat egy kiscsajjal is: ő Chili. És szintén fekete. Mint az ördög. Így is hívják, mert állítólag olyan rossz.

 

Én jó vagyok, és okos, meg minden. Ezért néha, ha lesz időm, megosztom életem folyását az arra kíváncsi labrador-hívekkel. Mert ami nálunk van, az nem hétköznapi. Mi sosem unatkozunk, és tudom, hogy a meztelen kutyák sem. Vagyis a gazdáink. Az tuti.

1 komment

Címkék: matu bemutatkozás első

A bejegyzés trackback címe:

https://matuka.blog.hu/api/trackback/id/tr3216404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malomközi Latin Lover "Apa" · http://www.manukennel.atw.hu 2007.11.04. 13:07:07

Drága Fiam!

A délutáni sziesztám közben , miután a gazdit kitúrtam a gép elől, rád akadtam:))) Hát szépen kinőtted magad, bár a családfádra való tekintettel ez nem is olyan furcsa! Anyád igazán remek asszony, és tudtam, hogy nagyszerű kiskutyák származnak majd szerelmünkből.

Remélem nem rongálsz túl sokat, és szót fogadsz a gazdiknak, mert Én mindíg is eminens voltam ilyen téren. A Főgazdim Zsófi az Én életem értelme, aztán jön a fülvakargatásban specialista Márk apu is, no meg az ő csupasz poronytyuk Janka, akinek imádok kezet csókolni, mert mindíg keksz ízű a praclija.

Szóval vigyázz magadra Fiam, és népes családodra, remélem rászolgálsz a nevedre és boldog hosszú életed lesz!

Csókdos

Apád, Manu
süti beállítások módosítása